27. marca 2018

Arašidové sušienky s bielou čokoládou


Máte radi arašidové maslo? Ak áno, nový recept sa vám bude isto páčiť.

Zoznam surovín

  • 100 g špaldová hladká celozrnná múka
  • 150 g arašidové maslo
  • 50 g trstinový cukor
  • 2 vajcia
  • 1/2 ČL Extrakt bourbon Vanilka od Dr. Oetker
  • 1/2 ČL sódy bikarbóny 
+ biela čokoládová poleva od Dr. Oetker
+ zlaté/ strieborné perličky od Dr. Oetker

Postup
  1. Všetky suroviny zmiešame a rukou vypracujeme cesto, ktoré necháme 30 minút odpočívať v chladničke. 
  2. Z cesta tvarujeme menšie guľôčky, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. 
  3. Guľky pečieme pri teplote 180 ℃ približne 15 minút. 
  4. Vychladnuté sušienky polejeme čokoládou a dozdobíme perličkami. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára